Novice 07.01.2019

Vabilo na gorsko-tekaške priprave

Od petka 11. januarja do nedelje 13. januarja 2019 Združenje za gorske teke AZS pripravlja skupne gorsko-tekaške priprave. Vabljeni so tekači in tekačice, ki so v zadnjem obdobju na mednarodnih tekmah zastopali Slovenijo ali kako drugače dosegali vrhunske dosežke v gorskem teku. V času priprav Združenje za GT želeli podati bistvene informacije glede uradnih mednarodnih in domačih tekem v sezoni 2019. Vodja priprav bo Boštjan Novak.

Boštjan Novak je prevzel delo trenerja in koordinatorja reprezentance. Program: Nastanitev bo v Dijaškem domu Nova Gorica, Streliška pot 7. Zbor bo v petek 11.1. ob 17h, predvidena sta dva polna penziona (dve nočitvi z zajtrkom, kosilom in večerjo), zaključek bo v nedeljo, 13.1. s kosilom. Možen je tudi kasnejši prihod, zgodnejši odhod…

Predvideni so štirje treningi – v petek zvečer, v soboto dopoldan in popoldan ter v nedeljo dopoldan. Poleg treninga je namen priprav predstavitev uradne gorsko-tekaške tekmovalne sezone 2019 s poudarkom na reprezentančnih tekmah ter s tem povezanimi aktivnostmi odbora združenja za gorske teke. Seveda pa vse, ki se ukvarjamo z gorskimi teki po organizacijski plati, zanimajo tudi cilj tekačev in tekačic. Sestanek na to temo bo v soboto, 12.1. ob 19:30 (po večerji). Vodja priprav bo Boštjan Novak. Za prijave, vprašanja itd . je na voljo tudi na 041 670-141.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image