22.10.2020.

Odpoved Obala traila, državnega prvenstva v tej disciplini

Odpoved Obala traila, državnega prvenstva v tej disciplini

V Izoli odpovedali Obala trail

KLJUB POZITIVNEMU MNENJU TRAIL NA OBALI NE BO

Čeprav so v zadnjih nekaj tednih organizatorji vse naše moči usmerili v izpeljavo premiernega dogodka, Philips Trail z razgledi, Izola 2020 in kljub temu, da so že prejeli pozitivno mnenje NIJZ, so tekaški dogodek odpovedali. Prireditev so prestavili za leto dni, na Martinov teden 5-7.11.2021. Vsem prijavljenim tekačem ponujajo tri možnosti vnovčenja plačane štartnine.

Drugega državnega prvenstva v trailu tako letos ne bo.

 

več na Obala trail

"Opravičujemo se vam in vas prosimo za razumevanje. Do zadnjega smo upali in naredili vse kar se je dalo, da bi dogodek izpeljali, a nam žal trenutne razmere tega ne omogočajo. V takšni situaciji je najpomembnejše zdravje ljudi in kasneje ko se vse skupaj umiri, se lahko vrnemo v ponovno planiranje prihodnjih aktivnosti. Obveščamo vas, da je letošnja izvedba Philips Traila z razgledi odpovedana!

Žalostni smo. Izkazali ste nam izjemno zaupanje. Za letošnjo premiero smo postavili omejitev na 430 tekačev in mesec dni pred dogodkom so bila vsa mesta zapolnjena, še več; v ozadju je bila celo dolga čakalna lista in za to smo vam resnično HVALEŽNI!
Upamo, da bomo naslednje leto tekli na vseh domačih tekmah, ki so bile letos odpovedane zaradi Covid 19, in konec sezone kronali v Izoli in Kopru od 5 do 7.11.2021 na prvem Obala Ultra Trail-u.
Vsi, ki ste prijavljeni na tekmo, lahko te dni pričakujete e-pošto z navodili glede vračila, oz. prenosa štartnine v naslednje leto. Ponujamo vam naslednje možnosti:
1. Prenos štartnine v leto 2021 – novi termin 5 – 7 nov 2021
2. Vračilo 60% plačane štartnine 2020 in voucher z 20% popustom za prijavo na tek v letu 2021*
3. Vračilo 50% štartnine + Craft tekaška majica dogodka. Majico vam pošljemo po pošti.*
V kolikor ne bomo prejeli vašega odgovora do 15.11.2020, bomo vašo štartnino avtomatsko premaknili v leto 2021.
*Vračilo 50%, oz. 60% že plačane štartnine boste prejeli kot vračilo na bančni račun. Po elektronski pošti vam pošljemo kodo za 20 % popust na prijavo na dogodek v prihodnjem letu, če ste izbrali 2. opcijo; ter majico po pošti, če ste se odločili za 3. opcijo.
Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na info@obalatrail.si.