29.05.2019.

Vabilo na DP v trailu na Pohorje

Vabilo na DP v trailu na Pohorje

Organizatorji izpod Pohorja že vabijo na prvo državno prvenstvo Republike Slovenije v Trail teku. Organizacijo in izvedbo je v rokah izkušene ekipi z odlično kondicijo, se pohvalijo, to je  Društvo Aktivni smo – organizacijskemu odboru Pohorje Ultra Trail (prej poznan kot Trail Maraton Pohorje). Prvo državno prvenstvo v Trail teku se bo odvilo 24. avgusta 2019 na 53 – kilometrski trasi Pohorje Ultra Trail v Rušah.

Dolžina: 53,7 km Vzpon | Spust: +2.720 m | -2.720 m
Datum in čas: 24. avgust 2019 ob 8.00
Start in cilj: Ruše, Športni park Ruše
Časovni limit: 16 ur
MAX št. udeležencev: 200
ITRA: 3 točke

Več podrobnosti trase PUT 53K (višinski graf, razpored okrepčevalnih postaj, podroben opis), pa si lahko preberete tukaj. Prijavite se lahko na tej povezavi.

Več vas je, ceneje tečete

Skupina, ki šteje več kot 8 tekačev ali tekačic, prejme ob skupinski prijavi na Pohorje Ultra Trail 15-odstotni popust na startnino, ne glede na dolžino izbrane trase posameznega udeleženca. Plačilo startnine mora biti izvedeno v skupnem znesku seštetih startnin prijavljene skupine. Za skupine z več kot 15 prijavljenimi ceno startnin določajo v individualnem dogovoru, zato jim pišite na info@pohorjeultratrail.si.

Dobra novica – Run4Free/teci zastonj

Vsak mesec se lahko dvema prijavljenima udeležencema na katerokoli traso Pohorje Ultra Trail, nasmehne sreča. Vse do meseca avgusta bodo organizatorji v nagradni igri podelili 2 startnini vsak mesec. Sodelujete tako, da se prijavite na eno od tras in držite pesti za srečo pri žrebu.Več informacij o lokaciji izvedbe, vseh ostalih podrobnostih, možnosti bivanja v času prireditve,… lahko dobite na pohorjeultratrail.si.