08.08.2018.

Priprave na Krvavcu za tekače

Priprave na Krvavcu za tekače

 Združenje za gorske teke organizira priprave gorskih tekačev. V ugodnih pogojih gora v Kamniških Alpah bo trenirati na večji nadmorski višini, mogoče vaditi več kot doma in se otresli enoličnosti vadbe..

Priprave bodo na Krvavcu od ponedeljka, 20. avgusta 2018 do sobote, 25. avgusta 2018. Priprave bomo pričeli s popoldanskim treningom, večerjo in prvim sestankom, kjer bo dogovorjen dnevni urnik in program priprav. Priprave se bodo končale v soboto, 25. 08. 2018 z dopoldanskim treningom in kosilom.

Kraj priprav: Hotel Krvavec, Ambrož pod Krvavcem 50, 4207 Cerklje na Gorenjskem

Hotel Krvavec je najvišje ležeči hotel v Sloveniji (1600m nad morjem) in nudi vse potrebno ugodje tako za sproščujoči oddih kot za priprave športnikov. Dvo- in tro-posteljne sobe so opremljene v gorskem slogu s pohištvom in masivnega lesa in vsem potrebnim ne glede na letni čas (WC, tuš, sušilec za lase, satelitska TV, wifi). Hotel predstavlja idealno izhodišče za pohodništvo, planinske ture, kolesarske izlete in priprave športnikov ter obisk Poletnega parka, katerega del se nahaja neposredno pred hotelom. V hotelu je 25 enot s skupno 94 ležišči, seminarska soba (s projektorjem), savna, družabne igre, wifi in prostorna restavracija za 150 ljudi. V času bivanja nudijo vodo in domači čas (neomejeno)

Prihod na priprave: v ponedeljek, 20.08.2018 popoldan. Zbirališče na parkirišču pred spodnjo postajo gondole. Karte za gondolo boste lahko prevzeli na recepciji na osnovi liste prijavljenih. Točna ura odhoda boi javljena naknadno! Prihod s priprav: v soboto, 25. 08. 2018 – odhod po dopoldanskem treningu.

Pomembno: Vsi udeleženci morajo imeti s seboj veljavni osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list). Spisek potrebne opreme bodo udeleženci prejeli naknadno.

Vodstvo priprav: Trenerja na pripravah: Borut Malavašič in Boštjan Novak Vodja priprav: Tomaž Jarc in Zdenko Mraz Plačilo priprav:

Cena polnega penziona je 35,00 EUR na dan za otroke do 15-ega leta in 40,00 EUR na dan za ostale in vključuje polni penzion. Na pripravah bomo 6 dni / 5 nočitve. Plačilo priprav za vse udeležence je v gotovini ali preko položnice.

Člani reprezentančne vrste imajo bivanje pokrito s strani Združenja za gorske teke. Atleti bodo nameščeni v dvoposteljnih in troposteljnih sobah. Rok prijav: najkasneje do četrtka, 09.08.2018 na naslov: direktor@ak-domzale.si. Prosimo, da navedete tudi način plačila (za samoplačnike).

Pripravila: Tomaž Jarc in Zdenko Mraz