11.10.2020.

Rekordno hiter 25. Rekord Šmarne gore

Rekordno hiter 25. Rekord Šmarne gore
Jubilejna izvedba 25. Rekorda Šmarne gore
 
NOV REKORD REKORDA ŠMARNE GORE 10:59, TIMOTEJ BEČAN TRETJI S SLOVENSKIM REKORDOM
 

Z novim rekordom 10:59 je Eritrejec z nemškim potnim listom Filimon Abraham postavil novo časovno znamko na 25. Rekordu Šmarne gore. Tik za njim je Timotej Bečan v močni mednarodni zasedbi kot tretji postavil novo časovno znamko slovenskih tekačev na 11:12.

Luka Kovačič je pritekel peto mesto in Klemen Španring sedmo. Drugo mesto je priboril vsestranski francoski mladenič Sylvian Cachard (11:02) in četrto dobitnik kolajn na svetovnih prvenstvih Italijan Cesare Maestri. Za sedmim mladincem Klemenom Španringim (11:58) so se zvrstili Matic Plaznik, Majk Matjaž Miloša, Gašper Rak, Simon Alič (13:13), David Vogrin,..

 

KRALJICA MOJCA KOLIGAR
Mojca Koligar je zmagala s časom 14:35, druga je s Tacna po najbližji poti na vrh pritekla Varineja Drašler je Šmarno goro zmogla v 15:04! tretja je bila Poljakinja Dominika Stelmach. Četrta pa Špela Gonza (15:35).
Mojca Koligar je s tem dosegla tretji najboljši čas vseh časov RŠG za Matejo Kosovelj in Lucijo Krkoč. Bila je 10 sekund hitrejša kot lani. Za mladinsko Špelo Gonza so se zvrstile še ena mladinka Loti Rotar, Tina Kozjek, Dominika Ahačič, Ana Bohinc, Ana Vrečar in Vesna Pavlovič.
 
Rezultati:
Rezultati 25. Rekord Šmarne gore – https://timingljubljana.si/rezultati.aspx?IDtekme=3895&tip=B
 
 
start

izjava Bečan

izjava Koligar

zgodba

 

Luka Kovačič