25.06.2021.

Žan Žepič zadnje centimetre mimo Gašperja Bregarja na DP v kratkem trailu v Podbrdu

Žan Žepič zadnje centimetre mimo Gašperja Bregarja na DP v kratkem trailu v Podbrdu
Dramatičen zaključek DP v kratkem trailu
 
ŽAN ŽEPIČ ZADNJI METER MIMO BREGARJA
 
Podbrdo – 19.junij – Zaključek moške preizkušnje državnega prvenstva v kratkem trailu (27 km), ki so ga izvedli ob jubilejnem dvajsetem tekaškem prazniku v Podbrdu (Podbrdo Trail Running Festival) bi ne mogel biti bolj dramatičen.
 
????????????Medtem ko je Petra Tratnik (ŠD Nanos) zmagala z veliko prednostjo in bila celo sedma absolutno v razvrstitvi, je o moškem prvaku DP odločal sprint navzdol v cilj ????️ v Hudijužni.
Odločali so zadnji metri. Gašper Bregar (KGT Papež) je bil že v prednosti, a je Žan Žepic (AD Olimpik) garal do zadnjega metra in priletel mimo. To se lepo vidi po izseku posnetka ????Rok Erjavec.
Bregar je kot bolj uveljavljen tekač veljal za favorita, Žan Žepic je letos opozoril nase z zmago na enem od trailov v Italiji. Tretje mesto je pritekel Marko Tratnik (ŠD Nanos), četrto Janez Klančnik, peto Aleš Žontar in šesto Matic Čačulovič.
 
PETRA TRATNIK ZA DVAJSET
Petra Tratnik je trail nad Podbrdom, na malce spremenjeni trasi GM4O, pretekla s prednostjo tretjine ure pred Martino Potrč (AK Poljane) in Jasmino Munih (Nanos).
 
????Jože Opeka, več fotografij na Podbrdo Trail Running Festival
 
 
Rezultati naj bi bili vsi na http://trail.omikronplus.si/